Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Εκδήλωση "Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο"

Μεγάλη επιτυχία παρουσίασε η εκδήλωση την οποία διοργάνωσε ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ»,  η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χανίων , το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας/ ΥΠ.Ο.Α.Δ.Η.Ε./ Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 στην μεγάλη αίθουσα προβολών του πολυχώρου MEGA PLACE.



Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, μαζί με εξειδικευμένους Αξιωματικούς.

Στην εκδήλωση έγινε και ενημέρωση για τους τελειόφοιτους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Χαλέπας από την κ. Αντωνία Μπαουράκη, υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ Χανίων.

Αναμνηστικά δώρα και έπαινοι απονεμήθηκαν στους απόφοιτους μαθητές του 9ου, 10ου, 11ου Δημοτικού Σχολείου από τα μέλη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χανίων, κ. Μιχάλη Κοτζαμιχάλη.