Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Διοργάνωση εκδρομής


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ "ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΧΑΛΕΠΑΣ" ΜΕ ΤΟ "ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΤRAVEL"

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

9 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ

  1η  ΗΜΕΡΑ  (3/8/12)ΣΟΥΔΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Συγκέντρωση στην Ευαγγελίστρια και αναχώρηση για Σούδα, όπου θα ταξιδέψουμε με πλοίο της ΑΝΕΚ LINES , σε τετράκλινες καμπίνες ,για Πειραιά
   2η ΜΕΡΑ  (4/8/12) ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση    από ΠΕΙΡΑΙΑ. Hμίωρη  στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, παρακάμπτοντας τη Θεσσαλική πρωτεύουσα, μέσω ΤΕΜΠΩΝ θα γευματίσουμε προαιρετικά σε  εστιατόριο  της  Εθνικής  οδού  στον  ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ. Λίγο αργότερα προσπερνάμε τη συμπρωτεύουσα, την όμορφη Θεσσαλονίκη, για να φθάσουμε το απόγευμα   και  να τακτοποιηθούμε σε ξενοδοχείο της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.
   3η ΗΜΕΡΑ (5/8/12): ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωϊνό και αναχώρηση για ΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφήνοντας  δεξιά την  όμορφη πόλη της  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ φθάνουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Mετά τον απαραίτητο έλεγχο των διαβατηρίων και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Ελεύθερο  χρόνο για μια βόλτα στον κοσμικό πεζόδρομο του Ιστικλάλ{απέναντι από το ξενοδοχείο μας) με τα γραφικά τραμ με τα εμπορικά καταστήματα, με τα εστιατόρια και τα καταστήματα με τα πολίτικα γλυκά.Δείπνο και  διανυκτέρευση.
   4η ΗΜΕΡΑ (6/8/12): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)
Πρωϊνό και γνωριμία – ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Θα επισκεφθούμε τη ΠΑΝΑΓΙΑ των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ τη περίφημη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ με τα περίφημα ψηφιδωτά, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και να καταλήξουμε στο παλαιό ανάκτορο των Σουλτάνων με τους αμύθητους θησαυρούς, το γνωστό ΤΟΠ-ΚΑΠΙ. Στη συνέχεια προτείνουμε προαιρετική βόλτα με καραβάκι στα νερά του Βοσπόρου Ακολουθεί γεύμα στις όχθες του Βοσπόρου. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Προαιρετική βραδινή διασκέδαση, διανυκτέρευση.
   5η  ΗΜΕΡΑ (7/8/12): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)
Πρωϊνό και άλλη μια μέρα με πολλά αξιοθέατα αρχίζει. Πρώτος σταθμός η επίσκεψη στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ και η στήλη των όψεων. Σε ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες θα ξεναγηθούμε στη συνέχεια, δεν είναι άλλο από το «ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ» του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ με τα περίφημα κομμάτια Ιζνίκ . Η ξενάγηση μας συνεχίζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Είναι ήδη μεσημέρι και θα  καταλήξουμε  για  γεύμα  σε επιλεγμένο  εστιατόριο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος το απόγευμα για βόλτα στη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης το ΤΑΚSIM. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  6η ΗΜΕΡΑ(8/8/12): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ)
Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε πάνω σε παραδοσιακές άμαξες το καταπράσινο νησάκι και να γευματίσουμε σε παραλιακό εστιατόριο.Η Υπόλοιπη ημέρα είναι αφιερωμένη για τις αγορές σας Επόμενος σταθμός μας η κλειστή αγορά(Καπαλί Τσαρσί) όπου θα δυσκολευτείτε να δείτε και τα 4.500 καταστήματα με τα χρυσαφικά,δερμάτινα,χαλιά,αλαβάστρινα και είδη δώρων  Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρότασή μας, για διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό, μουσική και ORIENTA φολκλορικό πρόγραμμα.Διανυκτέρευση.
7η ΗΜΕΡΑ(9/8/12):  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Παίρνουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για το Φανάρι, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο,την Πύλη που απαγχονίστηκε ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε΄
Με όμορφες εικόνες, με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για φαγητό. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ  για  ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Άφιξη τακτοποίηση  στο  ξεν/χείο, δείπνο  προαιρετικά , διαν/ση.
 8η ΗΜΕΡΑ(10/8/12): ΚΟΜΟΤΗΝΗ– ΑΘΗΝΑ
Πρωϊνό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ. Μικρές στάσεις για φαγητό και καφέ και άφιξη στον ΠΕΙΡΑΙΑ, Επιβίβαση στο πλοίο της ANEK LINES σε τετράκλινες καμπίνες και αναχώρηση για Χανιά.
9ΗΗΜΕΡΑ(11/8/12):ΑΘΗΝΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ                                                                                    
Άφιξη στο λιμάνι της Σούδας. Τέλος της Εκδρομής

*Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 390 € και σε μονόκλινο 120€ επιπλέον
Η Διαφορά σε δίκλινη καμπίνα είναι 25€

      ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Καράβι (Χανιά-Πειραιά-Χανιά) με ΑΝΕΚ LINES σε τετράκλινες καμπίνες
 • Διαμονή  2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία Α΄ η Β΄ κατηγορίας στην Kομοτηνή .
 • Διαμονή - 4 διανυκτερεύσεις - σε επιλεγμένο  ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη.
 • Δύο πρωϊνά σε μπουφέ στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
 • Τέσσερα πρωινά σε μπουφέ και  τέσσερα  γεύματα η  δείπνα   στην Κωνσταντινούπολη.
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από   διπλωματούχο  ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Εισιτήρια  F/B για  τα  Πριγκιπόννησα
 • Αρχηγό-συνοδό. 
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης & ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος
 • ΦΠΑ.


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 • Είσοδοι σε μουσεία. Ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ κ. ΜΑΡΙΑ ΚΛΗΜΑΤΣΑΚΗ
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2821040282 και 6939200381