Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Μουσική ενάντια στη φτώχεια

Δημοσίευμα, Χανιώτικα Νέα, 7/10/2013

Ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση τροφίμων, ώστε να δοθούν στο Παντοπωλείο Αλληλεγγύης του 'Κυττάρου Χαλέπας', πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, εκεί όπου ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Χαλέπας διοργάνωσε με επιτυχία -για δεύτερη χρονιά- μία μουσική βραδιά με νεανικά, λαϊκά και παραδοσιακά συγκροτήματα. 
Να σημειωθεί ότι και φέτος αντί εισιτηρίου στην εκδήλωση οι συμπολίτες μας προσήλθαν κρατώντας είδη διατροφής για τις ανάγκες του Παντοπωλείου. Το σύνθημα      -για μια ακόμα χρονιά- ήταν «γεμίζοντας την πλατεία γεμίζουμε τα ράφια του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης». 
Μιλώντας στα 'Χ.Ν.', ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μανώλης Σαλεβουράκης υπογράμμισε ότι «σκοπός μας ήταν να επικαιροποιήσουμε τη δραστηριότητα του Παντοπωλείου και να ζητήσουμε από τους πολίτες να βοηθήσουν στη βιωσιμότητα και την ύπαρξή του. Το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης μέχρι στιγμής εξυπηρετεί 200 οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης λόγω της οικονομικής κρίσης και άλλων προβλημάτων».