Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Διήμερο εκδηλώσεων από το Κύτταρο Χαλέπας και το Πολυτεχνείο Κρήτης


Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πολυτεχνείου Κρήτης και το «Κύτταρο Χαλέπας», διοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, την τεχνολογία, την εκπαίδευση και τον αθλητισμό το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαΐου 2014 στην Πολυτεχνειούπολη στα Κουνουπιδιανά, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο «Κύδων Χανίων», τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο «Αστέρας Χαλέπας» και τη μηνιαία εφημερίδα «Πυξίδα της πόλης».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει αναλυτικά:

Σάββατο 3 Μαΐου 2014 :

Ώρα έναρξης 4 μ.μ.:  Τουρνουά ποδοσφαίρου / Τουρνουά μπάσκετ για μαθητές δημοτικού σχολείου και γυμνασίου
Ώρες: 5 μ.μ. – 7 μ.μ.: Κατασκευή ψηφιακής και «μαγικής» κάρτας, Κατασκευή τρισδιάστατων αντικειμένων με πτυχώσεις τύπου Origami για τη γιορτή της Μητέρας σε εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης
Ώρα έναρξης 8 μ. μ.: Συναυλία με τους : Basstickpipe experiment, Μάνο Μαλαξιανάκη και την μπάντα του, Νεκτάριο Κλωστράκη και Γιάννη Κατάκη, και τους «Εντέχνως Λαϊκοί»

Κυριακή 4 Μαΐου 2014:

Ώρα έναρξης : 10:00 π.μ.: Τουρνουά ποδοσφαίρου / Τουρνουά μπάσκετ για μαθητές δημοτικού σχολείου και γυμνασίου (ημιτελικός, τελικός, βράβευση)
Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ.: Δρόμος Υγείας για όλες τις ηλικίες με ελεύθερη συμμετοχή (διαδρομή μήκους 2χλμ και 6χλμ).
Δηλώσεις συμμετοχής έως και μισή ώρα πριν την έναρξη

Είσοδος σε όλες τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις ελεύθερη.

Οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ δηλώνουν τη συμμετοχή τους μέσω των σχολείων τους για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης.

Αντί αντιτίμου εισόδου, ευπρόσδεκτη η προσφορά συσκευασμένων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης του «Κυττάρου Χαλέπας».